В житті дмуть різні вітри, і не в наших силах змінити напрям вітру. Але ми можемо правильно поставити вітрила.

Пошук

середа, 8 червня 2011 р.

Чоловіки і жінки: психологія розбіжностей

Жінки критикують чоловіків за те, що вони байдужі, неуважні, не вміють слухати, не виявляють теплоти, недостатньо сильно люблять, для чоловіків постіль – це спочатку секс, а потім любов.
Чоловіки критикують жінок за те, що вони погано водять машину, не вміють розібратися в дорожній карті і намагаються прочитати її догори ногами, а ще за балакучість і нездатність відокремити головне від другорядного в розповіді, за те, що вони рідко пропонують зайнятися сексом.
Чоловіки часто не можуть розшукати свої речі, але  комп'ютерні диски в них завжди в алфавітному порядку. Жінка завжди розшукає ключі від машини, що загубилися, але рідко знайде найбільш коротку дорогу до пункту призначення.
Чоловіки вважають, що належать до статі, що відрізняється великим здоровим глуздом. Жінки ж знають, що саме  вони – найбільш розсудливі.


І в цій критиці і протистоянні іноді проходить усе життя. Хоча, швидше за все, ці ж самі розходження є найбільш привабливими рисами однієї статі щодо іншої.

Чоловіки захоплюються тим, як жінка, що тільки но ввійшла у кімнату, може негайно дати характеристику кожному з присутніх у кімнаті; жінки просто не можуть повірити, що чоловік може бути настільки неспостережливим, яким «прикидається». Чоловіки дивуються, як може жінка не помітити в машині на панелі приладів червоний сигнал тривоги, але миттєво помітити брудну шкарпетку, що валяється в темному кутку на відстані 50 метрів від неї.
Жінки захоплюються чоловічим розумом і здатністю відвернутися від усього, щоб вирішити проблему.

2 коментарі:

  1. Вихованцям дитячого садка запропонували гру в "таткові та мамині" домашні речі. Діти розподілили картинки із зображенням предметів домашнього вжитку таким чином: у купці для мами опинились майже всі предмети, навіть молоток. А що залишилось татові? Тільки ті, що підпадали під три "Т": телевізор, тахта, тапці...То що вони б без нас робили? Та і ми без них?;);)

    ВідповістиВидалити
  2. Оказывается, выражение «Мужик сказал – мужик сделал» правильно звучит так: «Мужик сказал. Женщина напомнила. Женщина напомнила. Женщина напомнила. Женщина задолбала. Мужик сделал!».

    ВідповістиВидалити