В житті дмуть різні вітри, і не в наших силах змінити напрям вітру. Але ми можемо правильно поставити вітрила.

Пошук

пʼятниця, 20 травня 2011 р.

Сила позитивного мислення


Один чоловік усвідомив, що заліз в великі борги і через це весь час перебував в напрузі, хвилювався, втратив сон. Він ходив дуже пригнічений, і йому часто надокучала думка навіть розпрощатися з життям. Якось він зустрів свого друга і розповів йому про свої проблеми. Друг уважно вислухав розповідь про його проблеми, але в своїй відповіді ні словом не згадав про борги. Це дуже здивувало нещасного чоловіка. Замість того, щоб обговорювати тему його боргів, друг говорив, що у нього є друзі, які готові йому допомогти. Говорив про те, що у нього є гарна сімя, рідні, які його люблять, і багато чого іншого....

І раптом засмучений чоловік побачив свої проблеми в новому світлі... І коли він перестав тратити свою енергію на проблему боргів, а зосередився на тих успіхах і можливостях, якими він реально володів, він віднайшов достатньо сил і можливостей для вирішення своєї проблеми.



В нашому житті як правило 90% доброго та хорошого і 10% поганого. Але дуже часто через проблеми і негаразди ми не помічаємо того хорошого, що нас оточує, а 10% роздуваємо до світових масштабів. Часто негативне мислення нас захоплює, заволодіває нами. А ще якщо зустрічаються друзі чи знайомі, у яких завжди все погано!


Думки про сумне, про погане схожі на снігову кульку, яку чим більше котиш, тим більше вона збільшується. І так ми підштовхуємо себе до нелегких випробовувань. Часто негативне мислення чи сумний настрій стає звичкою. У Д.Карнегі є  "Як перестати хвилюватись і почати жити". Важливо запам’ятати, що подібне притягує подібне. Отож думайте і поводьтесь як успішна і щаслива людина. Навчіться говорити собі, що все ПРЕКРАСНО. Наш мозок являється механізмом досягнення цілі. Він краще працює, якщо уявити собі в картинках, те, чого Ви хочете. І тоді він сам організує роботу так, щоб зміни почались.


Посміхайтесь як можна частіше! Не хочеться? Навчіться імітувати усмішку. І тут знову на допомогу прийде наш мозок, для якого усмішка буде сигналом, що все ОК!


Памятайте про те, що маленькі ресурси зїдають велику проблему.

Немає коментарів:

Дописати коментар